ΕΤΑΙΡΙΑ

Μαζί δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο!

Η αγάπη μας για τη φύση, το ενδιαφέρον μας για την καλή ποιότητα ζωής και οι επιστημονικές μας γνώσεις ήταν το μείγμα που μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε τα προϊόντα Bio Skourtis και να τα εντάξουμε στη φιλοσοφία του ομίλου Π.ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ξεκινώντας με πολύ μεράκι τη δική μας φάρμα θελήσαμε να απαλλαγούμε από τη διάθεση της αγοράς σε τροφές και λιπάσματα με χημικά και φυτοφάρμακα και να παράγουμε τις δικές μας μικρές αρχικά ποσότητες βιολογικού λιπάσματος και μείγματος/ φυράματος εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες της ποιοτικής παραγωγής μας.

Πολύ σύντομα και λόγω της μεγάλης ζήτησης πρώτων υλών από ομοϊδεάτες στη βιολογική παραγωγή, διαπιστώσαμε ότι μπορούσαμε όχι μόνο να αυξήσουμε την παραγωγή αυτή αλλά και να διαθέτουμε τις ύλες μας σε άλλους παραγωγούς αναπτύσσοντας με αυτόν τον τρόπο το σύνολο της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα

Σήμερα, παράγουμε σημαντικές ποσότητες βιολογικών λιπασμάτων και μειγμάτων/ φυραμάτων με σκοπό να συνεισφέρουμε το μέγιστο στην αγορά των βιολογικών προϊόντων.

Ειδικά για όλα τα στάδια ανάπτυξης και παραγωγής μικρών ζώων, βιολογικών εκτροφών (αιγοπρόβατα, κότες, κοτόπουλα) Αντίστοιχα, τα βιολογικά μας λιπάσματα ενδείκνυται για οποιοδήποτε είδος βιολογικής καλλιέργειας

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να ζητήσετε συμβουλές από τους Τεχνολόγους Ζωικής Παραγωγής της εταιρίας μας

Δοκιμάστε τα προϊόντα μας για τη βιολογική εκτροφή των μικρών ζώων όπως και τα βιολογικά μας λιπάσματα για την παραγωγή των φυτών σας.

Καλέστε τώρα στο +30 2741 098227 για να ενημερωθείτε σε ποιες παραγωγές ενδείκνυται η χρησιμοποίηση των βιολογικών φυραμάτων.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας, δεν ξεπερνά τις 24 ώρες.

Χιλιομόδι Κορινθίας Τ.Κ. 20008 smpeka72@gmail.com & info@bio-skourtis.gr